Studentvelferd

Velferdstilbud for studenter ved Samisk høgskole

Treningsrom
Diehtosiida har treningsrom som er tilgjengelig for studenter ved Sámi allaskuvla og ansatte som jobber i Diehtosiida. Åpningstider er mellom kl 06.00-23.30, og man har adgang med nøkkelkortet som man ellers bruker. Les mer om retningslinjer for bruk av treningsrommet på SSO:s nettside.

Badstu
I tilknytning til treningsrommet og garderobene finnes også en badstu som kan brukes av studenter og ansatte.

Massasjestol
I Diehtosiida er det en massasjestol som studenter og ansatte kan bruke.

Kantine
Árrangáddi kantina er åpent mandag-fredag kl 09.00-15.00 og serverer varme retter, salat og brødmat. Studenter har redusert pris.
Både studenter og ansatte kan leie kantina til private arrangementer, som f.eks. konfirmasjon o.l. Egne retningslinjer for leie. Ta kontakt med SSO. 
Kantina tilbyr også catering - les mer på SSOs nettside.

Bibliotek
Sámi allaskuvlas bibliotek er åpent for alle. Åpningstider er mandag-fredag kl 09.00-15.30. Les mer om bibliotekets tilbud på samas.no.

Fjellutstyr som lávvu, båt mm.
Som student og ansatt ved Sámi allaskuvla har du mulighet til å låne turutstyr, som f.eks. lávvu, reinskinn, båt med motor, båthenger og kano. Forkontoret kan gi mer informasjon om utstyret og administrerer utlån.

Motorvarmere
Diehtosiida tilbyr ansatte og studenter å leie motorvarmer for bilen når den står på parkeringsplassen. Du trenger nøkkel for å åpne motorvarmerboksen, og denne fås på forkontoret. Strømmen slås av automatisk når det er mildere enn 10 kuldegrader. Du kan leie for et helt år eller halvt år.

Dersom du vet om velferdstilbud som ikke er nevnt her, gi beskjed til diehtojuohkin@samas.no.